Вторник, 07 мая 2024 06:04

У польському Білостоці збудували ЖК з видом на в’язницю

Читать на русском

У польському Білостоці збудували ЖК з видом на в’язницю

У польському Білостоці збудували ЖК з видом на в’язницю

У Білостоці було збудовано житловий комплекс, що надає мешканцям «мальовничий» вид на в’язницю. Незважаючи на місце розташування, всі квартири були швидко розпродані.

Багатоквартирний будинок знаходиться за адресою вул. Hetmańska 87 і є проектом Duet Nieruchomości sc. На даний момент сайт забудовника недоступний, тому що в наявності залишилася лише одна квартира з усіх доступних.

"Це відмінна пропозиція для тих, хто шукає своє ідеальне житло", – йдеться в рекламних матеріалах Osiedla Młodych.

Забудовник повідомляє, що житловий комплекс знаходиться в безпосередній близькості від різних об’єктів інфраструктури, має швидкий доступ до магазинів, ресторанів та інших об’єктів. Особлива увага приділяється усамітненню, унікальному простору та функціональним апартаментам для мешканців. Кожній квартирі додається місце для паркування біля будинку.

Можливо, невдале розташування — лише тимчасова незручність, і покупці не помилилися і придбали квартиру за вигідною ціною. Забудовники також згадали чутки про продаж землі, на якій зараз розташована в’язниця.

Ціна на трикімнатну квартиру (52 м2) у цьому будинку складає 450 000 злотих (8650 злотих за м2). У цьому районі або на такій відстані від центру Білостока інші забудовники пропонують квартири від 9 800 злотих до 11 000 злотих за м2.

 queiqxeihuirhant